Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Podstawy żywienia człowieka
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Seria
Kucharz Małej Gastronomii
Kucharz Małej Gastronomii.
UKD
613.2:577.1](075.3.053.7)
Hasła przedmiotowe
Zdrowe odżywianie
Podręczniki dla szkół zawodowych
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 191-192. Bibliogr. s. 191-192.
Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia człowieka w zawodzie kucharz małej gastronomii.
080
%a 613.2:577.1](075.3.053.7)
100
%a Czerwińska, Dorota
245
%a Podstawy żywienia człowieka /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c cop. 2005.
300
%a 192 s. :
%b rys., wykr. ;%b rys., wykr. ;%b rys., wykr.;
%c 24 cm.
490
%a Kucharz Małej Gastronomii
490
%a Kucharz Małej Gastronomii.
504
%a Bibliogr. s. 191-192.%a Bibliogr. s. 191-192.
521
%a Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia człowieka w zawodzie kucharz małej gastronomii.
650
%a Żywność
%x biochemia.
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne